lunes, 22 de septiembre de 2008

Primeres sessions d'entrenament

El passat 12 de setembre varem celebrar la primera sessió d'entrenament després de vacances, lesions, i demés afers. Inicialment es tractava d'una sortida pel parc natural del garraf amb btt, sense grans desnivells ni descensos tècnics. Una simple primera sessió !

Però el que acostuma a passar ... i si passem per allí? i si donem un tomb més per aquest GR?

Al final, tant si com si no, ni lesions, ni bicis rigides (no he dit semirigides, he dit rigides) ni rés d'excuses, au! som-hi doncs!

Assistiren a la sessió, la Neus, l'Edi, el Fran, el Quim i un servidor, i sense lloc a dubte, podriem dir que la raider de la jornada va estar la Neus, ja que va seguir en tot moment conduint quelcom que semblava una btt però amb evidències de bpm "bici passeig marítim".

D'altra anda, el passat dijous 18, i segon previst, varem realitzar també una primera sessió de patins en línia a la que, a més dels anteriorment esmentats, s'hi varen afegir le Ricard i la Vero, i .... tenim molta feina a fer !!! Els membres de l'equip PRO varen destacar juntament amb les fèmines de la sessió. Els demés .... ja cal que practiquem !

No tenim fotos, però ja en tindrem

by Xavi

No hay comentarios: