martes, 11 de mayo de 2010

Raid Garraf 2010


Un any més ens apuntem 2 equips al Open Raid Garraf. Meri i Kenneth – Open Mixte : Edu i Fran – Open Masculí. Després d’una setmana plovent i fent mal temps... Dissabte ens fa un dia espectacular! Comencem amb patins..malament! Cal entrenar més patins...Sortim últims d’aquest sector ..però esperem anar recuperant. Després fem un tram de bici, Vilanova-Mas de l’Artís-Facu, on el Kenneth gairebé ni mira el mapa, té clar on anem! D’allà arribem a un control canvi i fem el trekking...A l’inici del trekking ens sorprenen unes bicis “trepadoras” dels nostres companys, l’Edu i el Fran: EQUIPOOO!!! Al trekking, passem molt a prop de casa, així que la zona és relativament fàcil i hi ha la temptació de fer un avituallament ràpid.. però ens reprimim! L’única balisa difícil ha estat una amagada en una cova/mina, que aquesta sí que ens costa.
Arribem al ràpel i després a l’escalada decidim assegurar fent la via fàcil. Si triguem més de 10 minuts en fer l’escalada, penalitzem. Ràpidament continuem el trekking i tornem a buscar les bicis per arribar a l’autòdrom de Sitges on fem una orientació específica lineal. Allà veiem una concentració de cotxes clàssics donant voltes al circuit.
Sembla que anem bé, dels primers. Agafem les bicis i pugem a Miralpeix.. ni provem fer la pujada que deu ser de més del 30% de desnivell i un cop a dalt i feta la balisa, baixem pel corriol fins a l’última balisa i cap a les pistes d’atletisme d’arribada. Total: 7 hores i fem podi: som els primers!!
1- Això Raid XTeam
2- Cambrils Raid Team
3- Ridicul X-Trem team

Com sempre, un raid ben organitzat en un entorn natural únic i diferent!

Per altra part, el nostre company Quim, amb el seu equip Sambari, també obté la primera posició en categoria Copa Catalana. Quin crack!

1 comentario:

kenneth dijo...

Fotos del raid.
http://picasaweb.google.es/mirandaplensa/RAIDGARRAF2010#