lunes, 25 de octubre de 2010

A tope al V Raid Garrigues Extrem


Hola de nou Equipoooo !!!!

Dissabte 23 d’Octubre, aquest cop en Kenneth i jo, participem al Raid Garrigues Extrem, a les Borges Blanques, a les 07:20h “sincronitzats” arribem al punt de trobada, a la Escola Montserrat, descarreguem les bicis i les portem fins al pavelló, allà ens fam la recepció, recollim el road book i els pitralls… el núm 13, i vinga cap el cotxe a comentar la jugada i esperar a les 08:00 que ens facin el breafing.

Cap a les 08:00h, cap a dins del teatre on ens espera el Victor, que no vegis com s’enrrotlla el tio, i ens fa tot un resum, millor dit extra resum del que ens té preparat, al final a correcuita ens fan la demostració de com unflar un condó amb el cap, per la prova especial d’agilitat..

Sortim del teatre que ja portavem 30 minuts de retard sobre l´hora prevista i tots plegats a recollir el big sac i cap a la plaça a fer la primera prova “especial”.

Preparats, Llestos… “bozinazo” i vinga “m´encaixo” el condó al cap, i a unflar, unflar, unflar, de cop i volta tot un grapat de paparatzis que es fican davant meu a fotografiar… je je je…això va viento en popa, i…. “Pummm”, agarro al Kenneth a “caballito” i vinga.. takatá-takatá-takatá…..”a galop” fins a la primera transició, allà a correr tots dos “a tope” fins a la segona transició ( en aquest punt ja veiem que duiem una bona avantatge sobre els demes… encara no venía ningu.. ) i vinga obrim el big-sac, tots dos a dins, el Kenneth controlant els dos globos verds, i vinga.. un-dos, un-dos, un-dos, degut a la distància que teníem sobre el segon, per sort vam poguer fer un parell de mini-descansos i ja arribem a la tercera transició on ja toca explotar els globos i “Zaska” arribem els Primers…… Campions !!!!!!
Equipooooo ja tenim uns Medilast a la saka !!!

Bé, intentem recuperar com podem el ritme cardiac i cap al cotxe, a per la motxila, casc, guants, un trocet de pastis energetic, i a esperar la sortida.

09:32h, Victor despres de donar les últimes instruccións dona la Sortida, i començem amb la BTT i una Cronoescalada, de seguida ja descaten quatre equips que marquen un fort ritme, el Kenneth i jo decidim que no cal apretar tant, que aixó es molt llarg i tampoc estan tant lluny, i vinga anar pujant amunt, amunt i amunt… fins arribar al cap de 11 i pico kms al cim on fem el CC 1, i ens donen el mapa del Trekking ( 20 kms aprox ) , tením que fer el màxim possible i arribant al CC2 abans de les 13h sinó penalitzem…

I vinga el Kenneth de seguida amb el mapa a punt i un cop de bruixola… es un Lince !!!, i vinga a manar Edu cap aquí…. jo cap aquí, ara cap allà.. jo cap allà, s’acabat la pista.. .camp a través i “a rumbo” i vinga la 62 que diu??, Li dic Marge Pedra, doncs ha d’estar allà, i efectivament “claka” la primera ja la tenim…. ara tot a través i amunt cap a la 41, ara cap a la 82, per pistes i camps d’oliveres a traves, fins a la 50 en una bassa… i ara turó amunt amunt i amunt i mes amunt fins a la 90 “cota”, i vinga arriem avall que hem de trobar una carretera i cap a Cervià de les Garrigues on hem de fer el rapel, arribem i sorpresa estan el Xavi, amb el seu germà i el seu nebot i tots cridant Equipoooo !!! Em poso el arnés i vinga campanar amunt, valisa i rapel avall, molt xulu, però vinga ràpid que hem de fer més i no hem de passar de l´hora, Kenneth traçant la millor ruta fem la 61, la 70, la 91 ( que mira que estava amagada.. quin paio tu.. Kenneth ets un mega-crak ), i de cami de tornada marquem la 31 i la 30 . Arribem al CC2 dins de l´hora, encara no son les 13:30h, i entreguem la targeta.. 60 punts + 13 del rapel.

Ens donen tres mapes més i ara tenim fins a les 16:30h per fer aquest segon sector en Btt, on hi han punts obligatoris i punts opcionals, a part de les proves especials de escalada i patins en linea.

Arranquem el segon sector i vinga només començar.. baixem una mica i de seguida amunt a per la valisa, continuem sense perdre massa alçada i a per l’altre, i un altre… arribem a un punt alt on no hi havia ni camins ni corriols, aixó si… una vista impressionant i un munt de matolls i matolls, i el Kenneth rapid diu, hem de baixar com sigui i allà hem de trobar un camí, doncs apa els Això Raids amb les seves bicis “trepa-arrolladores” en busca del camí… como no.. allá hi era !!!!

I vinga directes cap a la valisa, entre valissa i valisa, vam fer algun que altre “achazo” a mes d’un equip… i un altre, que si en un arbre, que si construcció, i un altre fins que arribem al CC-3, on tenim que fer escalada, aquí el Victor tot sorprés ens pregunta si ja ho hem fet tot fins tant obligatories com opcionals, i li diem que si, i diu… ostieeee molt bé..va que aneu molt bé….
Kenneth que m’assegura i vinga amb l’arnes posat de nou, rocodrom amunt, i apa 13 puntets mes, ara toca la de patins… Upssss el Kenneth que s’escapava i jo que semblava un “pato mareao”, nois en aquella carretera no es podia patinar i a mes a mes amb tobogans ascendents… això es fa etern, fins que veiem que el primer i unic equip de moment havia fet els patins, a part de nosaltres, ja baixava de tornada i ens advertien que era tremendament perillós, per tant despres de veure el perill que supossava una caiguda, vam decidir carregar els patins al coll i amb les bambes cordades arribem fins a la valissa i tornem corrents xino xano fins al CC 4,

De nou amb la bici, a per la resta de valisses, un altre i un altre i un altre, el Kenneth les anava clavant totes totes totes, i de tant en tant us cridavem Equipooooo, ara toca fer una opcional que hem de baixar i despres tornar a pujat tot el que hem baixat… però val la pena son molts punts, i… a por ella !!!! anem controlant el temps i anem molt bé, va que ja ens quedan molt poques… ja estem molt a prop i tot es bastant pla, o sigui que plat gran i ras ras ras, les hem fet totes totes totes….fins arribar a les Borges Blanques i de nou a l’escola
(ummm quina oloreta de llonganissa…..) però punyetes encara no hem acabat…..toca entregar la tarjeta de btt i ens donen una de nova amb un mapa per fer la urbana… doncs vinga, bambes i a correr de nou, tenim 1 hora per fer-ho i donar tot el que ens queda… Ja només ens quedava un “xic” de força però suficient per fer tota la urbana, es feia llarga però a la vegada conscient que ens estavem superant…… AIXÒ RAID !!!!!
El Kenneth, de nou… calibrant al mil.limetre la millor ruta, i donant instruccions Edu en aquella casa, ara en aquella valla, ara al cap d’amunt d’aquelles escales, ara en aquest portxo, ara en aquella porta, ara Frontal i cap a dins de la tuberia…. ( Mecatxis en el Victor i tot el que …….”de bon rotllo eh”…però… que cabronnnnn ) surto tant rapid com puc de la tuberia i el Kenneth donant anims a tope i vinga dos mes i ja estem de tornada… doncs vinga sense parar a trote suau però trotant fins a la escola Montserrat on entreguem les targetes i apa ja tenim el Raid fet.

Pica-pica… mare de deu quines olives…. Bonisssssimesss !!!!! i la llonganissa… d’escàndol !!!!
Desde aquí… moltissimes gracies al pare del Victor per preparar aquest “tiveri” !!!!!

Dutxa amb aigua freda i al sortir… ostres ja han penjat les classificacions, i comforme ens anem apropant… els Komando Cerveza que ens diuen…. Machos.. haveis arrollado en todo !!!!
Carai que volen dir…. ???
Mirem les classificacions i….. :

1ers. En la Prova Especial de Agilitat
2ns. En la Categoria A2
En el tram de btt som els primers empatats amb punt amb un altre equip d’Elit

Recollim els premis i vinga cap a casa, però a l’endemà Kenneth que li va donar voltes i voltes, convençut de que teniem mes punts dels que ens havian ficat a la classificació, ens truquem, comprovem i efectivament.. no ens havien sumat els punts del rapel…

Per tant….. SOM CAMPIONS A2 i del campionat de Catalunya !!!!!!!

Aquest triomf està dedicat a tot l’equipo i en especial al nostre petit i benvingut raider Joaquim, que va neixer el passat dijous, i ja ha fet mes gran a la familia AIXÓRAID !!!!!

Una forta abraçada, I fins el proper !!!!

Edu.

No hay comentarios: