lunes, 21 de mayo de 2012

1ers Èlit Raid Garraf 2012

Aquest raid el correm molt a prop de casa i l’organitzen l’equip vilanoví de raids Haglöfs –Yaencontre.com- Sural, cares amigues només arribar a la inscripció i que normalment estan sempre en cursa. Es fa estrany veure l’Ivan, el Txakal, el Quim, el Ricard, Eli, etc… tots esperant als corredors enlloc de preparar-se per competir.
Anem 2 equips. Meri i Kenneth en categoria Èlit; Toni i Dani en categoria aventura.

Sortim puntuals, a les 9:30h, 2 km patinant cadascun dels components de l’equip. Gairebé tots hem patit alguna caiguda, sobretot en la baixadeta d’arribada al punt de sortida...Fins i tot els que saben patinar més, que anaven super embalats! (Nota mental 1: aprendre a patinar)

D’allà, 10 km de btt i una primera balisa en un bassal, toca remullar-se a primera hora! Hem arribat a la Muntanyeta, al costat de Moja i a causa d’un simulacre d’incendi, s’ha hagut de modificar l’orientació a peu per allà i només tenim 2 balises molt ràpides de fer. Arribem els tercers d’èlit / Copa en aquell control canvi. Que bé trobar-nos al Guillem, que ens anima i ens fa fotos!  Gràcies!

D’allà, 22 km més de btt fins al Castellot. Arribem al Control Canvi i es queden tots parats. Es veu que som els primers èlit d’arribar allà. Només ha arribat un equip d’aventura. Com pot ser? Si que anem bé, no?? Què els ha passat als equips més ràpids de Copa? Ara toca la via ferrata, en alguns trams hem de fer servir el cul per pujar més que les mans o les cames. Arribem al ràpel i el Txakal i el Roger ens donen un cop de mà. En aquells moments la sang no t’arriba molt bé al cap i pot ser que no col•loquis bé els aparells per rapelar i...... (Nota mental 2: anar més al MAE a escalar)


Fem tot el trekking d’11km amb una balisa final a una tartera i cap al control canvi. Sorpresa, encara som els primers de Copa/Èlit. Hem fet totes les balises, però veient el temps que queda, les forces i els 22km i 550m de desnivell de la següent btt, decidim saltar-nos 2 balises. Sortim del control canvi i a tope. Puntxem. (Nota mental 3: passar-se a tubeless...ja).


Arribem al control canvi de la orientació a peu, poc abans que els dos primers equips de Copa. Els Cat-raid ja ens superen al fer totes les de la bici....quins cracks!! Ens queda 1h15m per fer la orientació i la btt amb ortofotomapa. Comencem a fer la orientació i de seguida veiem que no ens donarà temps i donen més punts les de la bici. Fem una balisa, agafem les bicis i cap a meta. El ortofoto ràpid i en 45min estem a meta. Al final ens han sobrat 30min, podíem haver fer la orientació a peu.....però mai se sap.

Finalment 1ers en categoria Èlit amb 57pts seguits pels Sport HG-Lafuma amb 55pts....molt disputat fins al final. Quina passada! Molt bon raid. Gràcies a l’organització i al suport als avituallaments.

El Toni i el Dani acaben 5ens en el seu primer raid....uns màquines. Per 3 minuts que els penalitzen perquè arriben tard no fan 3ers (Nota mental 4: millor assegurar-se a arribar a temps que no que et penalitzin per arribar tard).
Ja prepararem millor el següent entre tots. EQUIPOOO!!!

1 comentario:

Joaquin dijo...

si senyor! molt be!! moltes felicitats! i es que ho vareu fer molt i molt be!!