domingo, 5 de octubre de 2008

1er Open Dumbraid - 4 Octubre 2008

Finalment es celebra aquest open d'entrenament el dissabte i a les 7h del matí ja estem tots en peu. Alguns acabant de ficar balisses, d'altres carregant i descarregant bicis, i quan arriben els mapes a les mans ... tots tenim ja certs nervis, ara ja compartits.

Després d'un petit esmorzar, i del briefing, es dona la sortida al primer sector a peu, uns 6,5km amb 11 balisses. El Quim va en solitari (perdona Quim), la Meri i l'Edi després i finalment el Kenneth i la Neus. A la tercera balissa, aquests dos equips ja van junts i dona bò veure'ls com tots i cadascun dels membres practiquen l'orientació. Just abans de la darrera balissa es troben tots els grups i des d'alli l'open transcorre com un unic equip.
Acaba aquest tram 30 minuts abans del previst i després d'un "relaxat canvi", sortim tots 3 equips (ara sí) en btt, amb uns fresqueta considerable però apuntant un dia magnífic, com va estar finalment.
En aquest sector es practica el descens en btt tant en corriol com en pista i s'observa com l'orientació va cada cop millor, resultant que només una balissa es fa una mica dificil (la del torrent). Tafanegem per la masia de la creu, gaudim de les vistes del pantà, i baixem a drap cap al nou control canvi, l'EPSEVG.
Allí deixem les bicis i marxem amb patins, amb una mica de pressió per que no ens tanquin el control canvi del kayak (volem fer-ho !). Tot i algun dubte, finalment sortim tots en patins i fem un primer tram de carril bici i un pas complicat per sota el pont de la via (sort de la Neus i el Kenneth i gràcies per frenar-nos no sé quants cops), on un cau de cul, un altre trenca un patí (Edi que valent ets !!!), i una altra possiblement pensa que no havia d'haver-se ficat els patins (Campiona ! Ara t'arrepentiries Meri, i a més .... superat aixoò, que ens ha de fer por?) però finalment superat, arribem tots al control ... retallant el sector per questions de temps (excepte el Quim, que ens treu la balissa .... ets el champion!!)
Arribem "on time" al sector del kayak i sortim a disfrutar d'un dia excelent vist del der mar. Fem algun que altre "abordaje" i al cap d'una estona ens adonem que som més de terra que de mar, més de cames que de braços i... comencem a pensar amb el dinar.
Ens canviem i ... al merescut dinaret!
Allí comentem la jugada, ens en riem l'un de l'altre, recordem les balisses, rebem els diplomes, i concretem el nom (EQUIPO TEAM XTREM). Finalement... surt el cansament.
Després d'un dia intens, que començava molt d'hora. comencem amb la recollida de material i cap a casa, a aveure el futbol que l'Edi veia al camp i en el que, després del pal que li feia, al menys segur que va disfrutar amb tants gols.

Per últim, i ja a títol més personal, felicitar-vos a totes i a tots per les ganes, el "bon rotllo", l'esforç i l'esperit d'equip que en tot moment s'ha respirat. Ha estat un autèntic plaer veure-ho i disfrutar-ho !
El dia ens va acompanyar, tots varem fer-ho tot, no varem patir cap incident greu, i per tant, el més desagradable del dia queda com la balissa 23 que ens van prendre. Aveure com li explico al Ricard (que ja em va avisar).
Doncs això, enhorabona per l'ambient, l'esperit i les ganes. Ens veiem a l'Open Garraf !!!

Ah ! se m'oblidava ... Fran, te lo perdiste ;-)

by Xavi

5 comentarios:

raider dijo...

Xavi,

a mi em va semblar molt bé! M'ho vaig passar genial! La organització va ser extraordinària...quina currada!!!
Vaig acabar l'open raid bé... tot i que al final del primer tram de córrer, al sprint a casa teva, sort que l'Edi em va empenyer... quina cara de patiment que faig!!
El diumenge estava cansada.. però feliç!!!!

Potser havíem previst fer una mica massa...però és part de l'open... preveure més i saltar-se algun tram o sector, no??

En conclusió: has posat el llistó molt alt i ets un gran organitzador!!!!!!! Gràcies al Quim també per penjar les fotos i videos tan ràpidament. Sou uns cracks!!!!!!!

EQUIPOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! M'encanta el nom....

Meri

kenneth dijo...

EquipoTeamXTrem!!!!
Felicitats a tothom pel magnífic raid-entrenament i en especial a l'organitzador/a Xavi/Dumba. Assessorats en tot moment pel Quim.
Aquestes coses costen molt d'organitzar, s'ha d'invertir molt temps i esforç....llastima de la valissa robada.

Només m'agradaria remarcar que l'equip guanyador del Raid és l'EquipoTeamXTrem3 (Neus i Kenneth)....vam sortir els últims i vam retornar els kayaks al mateix temps.

El Raid el vaig trobar correcte per ser un entrenament. Potser un pel curt pel tema de l'horari del kayak. L'orientació molt bé, crec que tots vam saber situar-nos en toto moment.

Fins a la propera EQUIPOOOO!!!!! TeamXtrem

Joaquin dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
raider dijo...

Uf uf, que em posaré a plorar, tant de riure, com d'emoció al llegir les cròniques. Però no, que sinó ens haurem de dir bledes team...

El dissabte, tot i patir en algún tram, m'ho vaig passar molt bé, i acabes amb una satisafacció personal impressionant! Tot i que pel raid Garraf hauré d'encarregar alguna bombona d'oxigen per fer la part de correr.

Felicitar una vegada més al capi, per la gran organització que va fer i les hores que hi va dedicar, perquè sortir el dia abans a les tantes per posar les balisses, s'han de tenir ganes! I per acompanyar-lo doncs qui si no, el nostre AEE (assessor expert extern o extern expert?)

Com la Meri diu, capi ens has deixat el llistó molt alt, sort que no fem classificació de qui s'ho curra més a l'organitzar els entrenos, oi?

Bua, jo que hem pensava que no sabria que escriure i ja m'estic enrotllant, i ara no és moment, que estic treballant! :-)

Equipooo, ens veiem aquesta nit!

Neus

rblskn dijo...

Tant raider i tanta coyonada...
doncs si sou tant bons que feu que encara no esteu apuntats al Open RaiD Garraf?.

Aqui us vull veure trobar les balises que us he preparat.

Ptons
Ricard