lunes, 19 de octubre de 2009

Rogaining del Vi. El Jardi de Bacus


Estem a divendres i la Meri ja confirma que demà no pot anar a la Rogaining i fer equip amb l’Edu. O sigui que hi ha moviments i deixo al Quim i al Roberto i me’n vaig a córrer amb l’Edu. Millor per ells, fora lastre.

Arribem a Pacs del Penedès, donem un cop de mà al Ricard i a l’Ignasi al pàrquing, i a les 11:45 es fa el briefing. Finalment són 44 balises en 6h.Ens donen els mapes, marquem una ruta sense mirar els punts de les balises, i a les 12h sortim pitant cap a la primera balisa. A partir d’aquest moment l’Edu és l’amo i senyor del mapa i així ho serà fins al final. Li esperen 6h d’entrenament intensiu d’orientació. Jo seré l’amo i senyor de l’sportident.

La primera balisa la fem en 53segons.....al cap d’1h portem 5. Llavors, comencem a fer el típic cuento de la lechera i ens surten 30 balises en les 6h que dura la cursa. Que il•lusos.
Al cap de 2h ja començo a pensar que no podré estar les 6h corrents i ja li començo a demanar a l’Edu que a les pujades caminem. Diu que cap problema, tot i que per ell aniria corrents tot el dia, està fet un toro....tant, que en una pujada brutal que ha tocat grimpar, perdo les indicacions d’on es troben les balises, i sense cap problema, l’Edu es tira cap avall, les troba i torna a pujar com un animal!

Anem fent, l’Edu orienta com un campió, a cada balisa xoquem les mans, cridem EQUIPO! cada dos per tres, anem xerrant, ens esgarrinxem totes les cames amb mil esbarzers, ens creuem equips per tot arreu però cadascú fa la seva ruta. A les 4h ja comencem a estar cansadets
Tot i que no mirem la puntuació de les balises, hi ha un moment que veiem una de 8pts que la tenim relativament a prop. Decidim fer-la per dedicar-li a la Meri que no ha pogut venir. Quan tornem de fer aquesta balisa ens trobem al Quim i al Roberto....EQUIPOO!!!!!!

Ja ens queda menys d’una hora i mitja, i decidim anar fent via cap a meta. Ens donem un ensurt quan l’Edu es fa una torta de peu, però com ja he dit està com un toro, camina una estona i ja està recuperat.

La balisa de la riera corba forat, ens costa més de 30 minuts fer-la, però ens ho passem pipa imitant al Último Superviviente de Cuatro, fent palanca amb unes canyes per poder passar per sota els esbarzers i els troncs acumulats per antigues i importants baixades d’aigua.
Fora de la riera, ja només ens queda un parell de balises. La última diu a les indicacions que es troba en un arbre singular....i finalment està lligada a un romer a 2 pams de terra.

Ara si que ja està. Tenim el temps just per anar sprintant a agafar una última balisa o tornar a la meta caminant tranquil•lament, decidim anar caminant......

Molt bona experiència i gran entrenament d’orientació. Felicitats als organitzadors, al Quim i al Roberto que no han fet podi per ben poc, i a l’Edu per com s’ho ha currat.

EQUIPOO!!!
Kenneth __ Això Raid.

No hay comentarios: