lunes, 26 de octubre de 2009

Open Raid Borges Garrigues 2009

+Fotos

Molt Bones de nou !!!!!

Un altre Raid, és a la província de Lleida, a les Borges Blanques i aquest cop formant equip amb el Kenneth.

Divendres fem una repassada de tot el material, tot Ok, fins i tot els globus i els tres preservatius, si si… tres condons com a material obligatori…..
quina tindrà pensada aquest Victor ???

El Kenneth pren la meva bici i la caixa amb el meu material i quedem que ens veiem dissabte a les 06:30h per anar junts cap a les Borges Blanques. Nois a les 06:30h si encara no estava oberta ni la autopista…. Amb molta tranquil•litat arribem al punt de trobada del Raid, i allà veiem de seguida al Victor que ens diu que fins a les 08:00h tranquils que res de res, o sigui que anem mes que sobrats de temps…

Ens apropem a dins del pavelló i allà veiem al Quim i al Fran, dormint en un lloc diguem “privilegiat”, suposo que es el premi per arribar els primers al puesto.

Aparquem bé el cotxe, descarreguem les bicis i una caixa amb tot el material del equipo, i vinga, comencem els preparatius, recollim pitralls i documentació. Som l’equip 36.

Arribem al Briefing i desprès de totes les explicacions, ens fan una demo del que hem de fer amb els tres preservatius….. lo nunca visto…..

Doncs això, a les 9h en punt a la plaça que comença la “prova sorpresa”, allà presents amb un super sac d’aquest de dipositar les runes, amb dos globos, i amb tres condons… i vinga a riure i riure.

Mes d´un, no havia vist la demo de com ficar-se el preservatiu al cap i nois era un no parar de riure, els preservatius s’escapaben d´aquí cap allà…

Bueno arriba la hora i si si … vaig quedar acollonit de la elasticitat que poden arribar a tenir els preservatius… ( qui em torni a dir que ha deixat prenyada a la seva parella, perque se li va trencar el preservatiu... Uns Collons !!!......... li fare una demo de com s’unfla un preservatiu amb el cap ).

Doncs això, mentrestant jo inflava el preservatiu amb el cap, en Kenneth unflà els dos globos, i vinga ben ràpid “explota” el condó i carrego a cavallet al Kenneth i vinga mini cursa fins a la següent transició, tomb al estany ara tots dos corrents ( ei que anavem segons ) i segona transició on toca endinsar-se en un super sac de equipo, i amb els dos globos a la boca i vinga… Kenneth a la de tres, un dos i tres… xap xap , xap xap,
Si que cansa això tú… li vaig demanar de parar al Kenneth no se si en tres o quatre ocasions, fins que ja vam arribar al final, fer explotar el globus amb el cul i apa ja està.

Un cop acabada la prova sorpresa, ens fan esperar durant molta estona, en la qual vam agafar una mica de fred, fer estiraments, comprovar els comptaquilometres de les bicis i comentar la jugada amb el Quim, i el Fran….

Arriba la hora i sortim tots junts en btt, darrera la patrulla de la policia fins al Consell Comarcal de Les Borges Blanques, allà en Kenneth es quedava a visualitzar un video per contestar posteriorment 10 preguntes “culturals” sobre la comarca. Mentrestant jo feia una orientació urbana també amb 10 preguntes sobre la historia de la Vila.

Ens retrobem de nou i vinga a esperar a la sortida “oficial” del Raid, menstrestant ..
Sorpresa !!! En Xavi s’apropat a veuren’s, animar-nos, i a fer Equipoooooo.

Confidencialment…..
Xavi, feia molt bona cara, se li veia feliç…. Tot aquest “mundillo” es lo seu.

Vinga que aixó comença… Orientació en BTT…..
Sortim en massa i al cap de minutets, merda m’adono que no porto a sobre la bossa estanca amb el Roadbook, ostres.. mitja volta i corrents cap a la sortida, el tenia el Fran a la mà, me’l dona i ràpid, de nou a trobar-me amb el Kenneth, i vinga som’hi. Valisa darrera Valisa, anem fent a bon ritme, veiem com de seguida ens trobavem amb raiders que anaven punxant i nosaltres anavem avançant… El Kenneth les anava “clavant” totes, Quin paiu tu !!! Confiança 100x100 !!!

Primer tram finalitzat e iniciem el Road Book, contaquilometres a cero i vinga, “a tope” anavem rapidissims, amb el plat gran i apretant les dents mentres es podia, Kenneth molt concentrat seguint les indicacions, comprovant les distancies indicades amb els nostres contaquilometres i tot anava “viento en popa” totalment sols en tot el recorregut, molt guapo, arribem al punt on hem de fitxar valisa i Tir amb Arc, aixo de llençar fletxes ho tenim una mica “pelut” eh… però vinga continuem cap a la seguent fita, que està en un pantà…. Si si… xap peus a l’aigua i “claka” una altre valisa més i així fins arribar al poble de La Floresta, allà ens trobem amb el Fran i el Xavi, que ens “deleiten” amb un entrepà de Nocilla.. Ummmm que bó que estava. Ens carreguen les motxiles d’aigua, ens deixen les bicis al puesto i vinga recollim mapes, i tornem a fer orientació urbana, fem rapids e iniciem un treking fins arribar a Els Omèllons, en aquesta part jo ja anava patint dels quadriceps… notava com es carregaven i li demanava al Kenneth de tant en tant d’anar caminant una mica, ell en canvi anava molt fresc i orientant “de primera”, fins arribar al campanar on té que fer un rappel, jo aprofito per fer estiraments i de seguida una segona orientació urbana pel mateix poblet i vinga treking de tornada de nou cap a les bicis a La Floresta. En el tram de tornada aquí si que havien un parell d’equips que ens anavem intercanviant posicions, nosaltres primers, ara ells, i així fins arribar a les Borges Blanques, esprintant a tope….. amb la sensació d’haver disfrutat a tope. Som un Equipoooooo !!! Allà ens esperava en Fran amb la camara de fotos.

Llençament de bicicletas, rocodrom i a la dutxa.

Despres de la dutxa, una estupenda “llonganissa amb pa i tomaquet” i unes olives “delicioses” !!!! Tot Estupendo, vam fer un mano a mano amb les Aupa Nesca fins que el pare del Victor, ens va “renyar” de bon rotllo… ens acussava d’haber-nos fotut mes de mitja garrafa de olives…. Es que estaven bonissimes….

Que os haig de dir, que no sapigueu…..

Per mi, ha sigut un honor compartir aquesta experiencia amb el Kenneth, i sobretot un orgull formar part de aquest magnific Equip, no crec que hi hagi cap equip millor que el nostre Aixó Raid.

Una forta Abraçada a tots,

Equipooooooo !!!
Eduard.

No hay comentarios: