lunes, 14 de diciembre de 2009

Cursa del Gall. Sant Fruitós de Bages

+Fotos

Avui, dia 13 de desembre es vota la independència de Catalunya en un referèndum informal no vinculant, és la Marató de TV3 i a més, hi ha la cursa del Gall a Sant Fruitós del Bages. A més a més, amenacen amb una baixada de temperatures impressionants. Però l’Això Raid no es tira enrera, al contrari!! Allà estem a la cursa del Gall per fer, per alguns, la primera cursa de muntanya de 10 km, exigent i tècnica en alguns trams.
El recorregut es caracteritza per puja – baixa, a estones per corriols per arribar al Monestir de Sant Benet i tornar a baixar, fins i tot en algun tram ens trobem una corda, que alguns van tan de pressa, que ni la veuen!!! L’Això Raid no queda malament: el Quim arriba el primer (como no??) amb 48 minuts, l’Edu el segon amb 53 minuts, després el Kenneth amb 58 minuts, finalment el Fran amb 1h 07 minuts i la fèmina de l’equip, la Meri, amb 1h 09 minuts. Ens esperen, d’obsequi, uns ous talla M, L o XL i una xocolata desfeta per refer-nos una miqueta.
Com sempre, hem tingut una assistència que ha estat a l’alçada de les circumstàncies: ens han guardat la roba, ens han fet fotos, ens han animat, s’han preocupat d’abrigar-nos a l’arribada i han hagut d’aguantar el fred del Bages. Després, però, tots hem estat recompensats amb un bon dinar a cal Colell-Martell. Fins a la propera!!!! Que ho farem en menys temps i millor!!!!!!!!!!

No hay comentarios: