jueves, 24 de diciembre de 2009

Spinning Nadalenc




Dimecres 23 de desembre a la nit, arribem a casa cap allà a quarts de dotze de la nit, venim de fer el nostre particular sopar de Nadal amb l’equipo i no podia ser en un altre lloc que al bar de l’Edu. Mare meva quin empatx de patates, a veure si demà no podré anar a spinning… Nooooooooooooo,demà no puc faltar! Poso el despertador a les 6:50, deu minutets abans de lo normal per no arribar depressa i corrents com sempre.

Dijous 24 de desembre, són les 6:50 i sona el despertador, ens aixequem del llit i ens posem en marxa, a les set i deu ja estem sortint de casa i a un quart estem arribant al gimnàs, però si encara no han obert la classe!
S’acosta l’hora de començar la classe, on són els de l’equipo? Ja arriben, ja arriben, a veure, tots porten la samarreta? Si si! I el Kenneth i la Meri ens porten els gorros de Pare Noel, però que guapos estem tots! Però qui porta el completo és la Dori, que bufona que l’han fet vestir de Mare Noel.
Li donen a la Dori un cd que han preparat especial per l’ocasió i comencem a pedalejar, la música està xula, ui, què passa? Qui parla? Què volen? S’acosten a la Dori amb un bastó i apa a fer-li cagar el tió! Caga tió, caga turró! La Dori demana ajuda a veure si picant entre dos piquen més fort i el tió caga més coses, però de cop i volta ens agafa vergonya a tots però la Meri té la sort de ser l’escollida, surt amb l’energia que la caracteritza i li clava quatre cops al tió. Quina llenya, el pobre tio s’ha cagat ben cagat.
Ara si, després d’aquesta petita celebració de Nadal, ens posem en serio amb la classe, i la Dori no perdona, ens fa suar i un a un els de l’equipo van caient i es van treient el gorro, nenazas, que sou uns nenazas!
Acaba la classe de spinning i ara toca reportatge fotogràfic, suposo que aquesta vegada l’Edu no s’ha equivocat i ha posat mode fotografia.
L’Edu marxa a treballar, la resta de l’equipo entrem a abdominals a veure si aconseguim que ens surtin els quadradets. Vinga, pugem un, dos, tres, baixem un; després pugem un, baixem un, dos, tres i ara puja i ara baixa… Per deixar descançar una mica les abdominals la Dori ens proposa fer moure una mica els glutis, així què, cames estirades, braços estirats i... “En el cotxe de papá...tengo un cotxe nuevo pi pi pi...” vinga caminar amb el cul, ara endavant, ara endarrere, si totes les classes d’abdominals són així de divertides intentaré anar-hi més sovint!
Per acabar, unes quantes abdominals més i una estoneta de relaxació. Superat!




Ara a dutxar-nos, canviar-nos (aquells que ens hem portat tota la roba ;) i a recuperar forces amb un bon entrepà del bar. O no.

Espero que hagueu passat un Bon Nadal i tingueu una bona entrada al 2010 i sinó, Això Raid, teniu un any sencer per viure bons moments.

Les fotos!!
http://picasaweb.google.com/raidxtream/SpinningNadalenc
by Neus.

No hay comentarios: