lunes, 16 de abril de 2012

Raid SQM X-Races


El passat dissabte 14 d'abril, el tercer raid de la temporada però el primer de la lligueta X-races.
Aquest cop a Sant Quintí de Mediona, el II OPEN RAID X-RACE PENEDÈS X-TREM (SQM), organitzat per Naturetime (www.naturetime.es). L'equip està format per la Meritxell Martell i el Kenneth Colell.

Sortim a les 9:30 a fer una orientació urbana de 3km per relleus (4 balisses cadascú). Ho fem força bé i sortim dels primers a fer la BTT de 15km i 300mts D+. Una BTT ràpida on has d'escollir molt bé les balisses, en format score, per no perdre molt temps. Les fem totes...anem bé.

La propera secció, un tresc de 10km, 300 D+,  amb barranc i 2 ràpels per la zona de Canaletes, amb uns gorgs i una riera espectacular! Ens deixem una balissa opcional, ja que no volem anar perdent temps.

En aquest moment, anem bé físicament i només ens hem deixat una balisa...gas! i a seguir!

Una altra secció de BTT, 12km i 300mts D+, bona ruta escollida tot i que per temps decidim deixar-nos la última balisa opcional per arribar amb temps a l'orientació específica de Torrelavit.

Aquesta especial la fem perfecta, les clavem totes i ho fem molt ràpid tot i que el ritme ha baixat donada l'alçada del raid...i les forces que comencen a faltar.

Darrera secció, 18km i 300m D+. Sembla una secció ràpida, però donat que és l'última i el fort vent, fa d'aquesta secció la més dura. Arribem justets de temps a la última balisa que està al castell de Sant Quintí de Mediona. Estem pujant quan decidim deixar-la i anar cap a meta. Arribem a les 17:42...3 minuts abans de tancament. Potser haguéssim arribat....potser no. 
Tirolina especatular i final!!!! Ara només falta la última prova, fer-se la botifarra i que no te la pispin si et despistes! ;-)

Finalment hem quedat 7ens, 2on mixtes, en categoria Èlit (tot i que a èlit Xraces no hi ha categoria mixta ni bonifica el component femení... però així ens autoanimem!!!) 
Molt contents, i la Meri, tota una raider èlit......

Felicitar als Haglofs 1 i 2 per la seva victòria i als Medilast 3ers. Són uns crack!

Com sempre molt bona organització per part de Naturetime i els col·laboradors, sobretot els del barrabc que segur van acabar refredats....



No hay comentarios: