lunes, 27 de agosto de 2012

Sprint Raid TGN 2012. Això Raid campions de Catalunya


Hem dormit bastant malament. Terra dur, molta calor i mosquits.....comencem bé el raid! Sort que hem sopat bé i hem agafat forces!

Sortim a les 7:40 i el primer sector és una orientació urbana de 6km amb una prova de patins de 7km. Tot i ser d'hora, la calor comença a apretar. Despres d'aquest primer sector anem tercers.....les rodes dels patins del Kenneth estan desunflades i no tira ;-)
Iniciem el següent sector de BTT i ja decidim deixar-nos unes balises que queden més al nord. A la meitat del sector una petita escalada i tir amb arc. No toquem ni una fletxa. O els arcs estan malament o nosaltres som molt dolents.
Després de gairebé 20km de bici, arribem al control canvi primers. Tot i ser una orientació complicada pel munt de camins i corriols de la zona, el Quim orienta a la perfecció.
Seguidament iniciem la rogaining + snorkel + natació + orientació específica. Ens deixem les balises de la part alta de la muntanya i anem directament a la platja llarga on hi ha la orientació específica i l'snorkel. La orientació la fa el Quim i el Kenneth l'Snorkel. Mentres el Quim les troba totes el Kenneth no troba les pedres vermelles sumergides a uns 100mts de la costa. Rastreja la zona però res....
Tornem fent el coastering i ens remullem a cada dutxa que trobem. En aquest punt la calor és insuportable i fa d'aquest sector el més dur. Després de 14km i veient que el temps se'ns tira a sobre, decidim saltar-nos la natació i el kayak per tal de poder fer la última orientació urbana de 10km amb ràpel en la que es poden conseguir molt punts.
Carreguem d'aigua i fem la urbana i el ràpel pel centre de Tarragona.
Després de 5h30 i 60km.....arribem a meta primers!! I el Kenneth amb un cop de calor a sobre que li costa 1h recuperar-se.
A més, aquest Sprint Raid de Tarragona és campionat de Catalunya. L'Això Raid campions de Catalunya d'sprint raids de la FCOC!!!
1ers: Això Raid Xteam
2ons: CEM Papiol
3ers: Raid Team TK

No hay comentarios: