martes, 18 de septiembre de 2012

Els locals del “Haglöfs YaEncontre.com Sural,” guanyen el 1er Raid del Mediterrani



El passat dissabte 15 de setembre tenia lloc des de la localitat de Canyelles la quarta i última prova de la Lliga de Sprint Raids de la Federacio de Curses de Orientació a Catalunya (FCOC).
El club Esportiu d’Orientació Azimut juntament amb el Club Esportiu Universitari i l’equip de Raids AixoRaid Xteam organitzaven aquesta proba que tenia la sortida i arribada a Canyelles.
A les 8 del matí es donava la sortida on les categories de élit i aventura tenien pel davant diferents sectors amb un recorregut de 90km i 60km respectivament, mentres que  a les 12:00 es donaria la sortida per la categoria de iniciacio amb un total de 30km.

El Raid per elit i aventura començava amb una orientació semiurbana que donaria a conèixer els corredors la localitat de Canyelles i els seus voltants. Seguidament un sector molt ràpid de BTT portaria als corredors cap a St. Pere de Ribes, Puigmoltó per arribar a Sitges on es realitzarien tres bucles amb les disciplines de orientació específica per la zona dels Colls, 6km de patins en línea i 7km de caiac. En aquest moment, els Haglofs seguit del CatRaid-TrangoWorld, eren els dos equips que lideraven la categoria d’Elit, mentre que el Illa de Rodes Team, liderava amb avantatge la categoria aventura.
Seguidament, el Raid portaria els corredors a una dura etapa de 21km de BTT per la zona del Parc Natural del Garraf que obligaria a realitzar als corredors un porteig de la bicicleta durant un parell de kms.
La BTT finalitzava a la zona de les Penyes de Can Marcer, on els raiders realitzaven un espectacular rappel de 70m gràcies a la col·laboració i supervisió d’escaladors del GEAM  l’A.E Talaia de Vilanova.
Un nou sector de BTT portaria als participants fins a la urbanització de Mas Milà a Olivella on els esperava un dur trekking de 10km i 600m de desnivell que transitiva pel Puig dels Sumidors, el desconegut Castellot de St Pere de Ribes, Puig dels Jugadors  i el Coll de Gleieta.  Juntament amb el Trekking, es realitzava la prova de tir amb arc, que permetia als equips bonificar temps en funció de l’encert.
Una última BTT de transició portava els equips novament a Canyelles.



 
Les classificacions deixaven en primera posició als locals del Haglofs, format aquest cop per Ivan Artigas i Jaume Soler, seguits de l’equip CatRaid-TrangoWorld format per Xavier Rodriguez i Gerard Anton, i en tercer lloc per l’equip gironí Illa de Rodes format pel Toni Munne i el Ruben Lamas. En categoria mixta el guanyador va ser el CatRaid-TrangoWorld-2 format per Judith Casas i Aleix Prat, que varen finalitzar 4rts a la categoria general. En categoria aventura el podi va ser format per Illa de Rodes Team 1, El Clan, i Komando Cerveza.



La categoria de iniciació realitzava 4 sectors en papallona des de Canyelles, dos a peu i dos en BTT amb proves especials d’escalada, patins en linea i tir amb arc. Els guanyadors van ser l’equip local “Trail Running Garraf Team”, format per Pere Marse i Jordi Masana, seguit pels també locals “Agregados Team” formats per Jose Antonio del Rio i Lluis Alba, seguits dels “AixòRaid Beques” format per l’Oscar de Sousa i el Daniel Benito. En Categoria mixta, el podi va ser format pels equips  “Bales perdudes” format per Roger Canyadell i Laia Pinto, i els “Can Laus” del Ignasi Perez i la Silvia Bielsa. Finalment la categoria femenina era pels Flying Fleas de Anita y Sofia Pineda, y Querer es Poder de Merce Miranda.


L’organització vol agraïr especialment el suport dels Ajuntaments de Canyelles i Sitges per la seva col·laboració.


 

No hay comentarios: