martes, 21 de abril de 2009

La Ginkama eXtrem posa a prova als competidors

La Ginkama Extrem emmarcada dins la Festa de l'Esport Univers UPC-Vilanova 2009 ipreparada pel Club Esportiu de la UPC Vilanova i l'equip de raids d'aventura Això Raid Team Extrem posa a prova a tots les competidors.

D'un total de 22 equips, només 13 equips varen ser capaços de finalitzar totes 7 proves dins el temps previst, desmarcant-se dels altres equips que varen tenir que conformar-se amb les darreres posicions.

En uns molt disputats darrers 40 minuts de competició, les primeres posicions varen anar variant en la classificació provisional, resultant com a classificació final (i encara provisional) la que mostrem tot seguit.


Cal que sabeu que en les properes hores penjarem un ampli reportatge fotogràfic de la prova en el que ben segur sortiu fent algun sector, així com el detall de la prova tant en punts com en temps de tots els sectors.

No podem però acabar aquest primer post "post-prova" sense felicitar molt efusivament a tots i cadascun dels competidors. Per la vostra motivació, per les vostres ganes, per la vostra il.lusió, per la vostra deportivitat i pel vostre "bon rotllo" ... fins i tot quan l'organització anàvem atabalats i atabalades i mig sords per la musica.

Moltes mercès a Univers per tot el seu recolzament des del primer moment i moltes mercès a tots els col.laboradors i membres del club esportiu per les ganes i .... per tot plegat.

Esteu pendents d'aquest bloc durant aquesta setmana i us anirem publicant fotos i classificacions de la 1a Gimkana Extrem UPC ... de la que n'heu estat protagonistes.

Per ultim, i donat que és el primer cop que ens aventurem a organitzar un esdeveniment com aquest, us agrairem molt sincerament qualsevol consell, punt de vista, crítica o comentari que ens pugueu fer arribar a raidxtream@gmail.com.

No hay comentarios: