lunes, 16 de marzo de 2009

2on pòdium de l'AixoRaid Team Extrem

Aquest cop era a Prades, i era una d'orientació, campionat de Catalunya Universitari per ser més exactes. Tot i que estem sortint de lesions, hem aturat els entrenaments i totes aquestes coses, a l'hora d'inscriure'ns ........els nois a categoria èlit, evidenment, i la noia a iniciació (més llesta).
Sortim molt entusiasmats, amb ganes i amb certa pressió per fer-ho bé (alguns més que d'altres) però abans de sortir mirem al voltant i penso ... on van aquests amb tantes proteccions a les cames... òndia i als braços!!! Entre poc i massa, penso.
Arrenquem i com sempre, la primera bàlissa es resisteix, tant que ens trobem al kenneth (que havia sortit més tard, però a partir de la segona balissa ... anem a tope! Ara orienta el Xavi, ara l'Edi i la veritat és que tots dos la van clavant, fins arribar a la 10. Qui la va parir! Allí encadenem 4 bàlisses xungues (més encara) on ens fotem tots plens de rascades de tant enganxar-nos.
En la fotografia adjunta es docuemnta el que al mapa seria una clariana, marcada en color verd clar...quasi blanc ... i n-hi varen haver de verds .... fosc!
Anem fent, fins que ens trobem un de l'organització que va recollint i això ens destroça anímicament. Fins i tot ens fiquem nerviosos, però un cop superat, fem la 17, la marquem en foto i anem a retiro.

Això sí, a l'arribar ens assebentem que de nou, la estrella d'aquesta temporada ha tornat a fer un primer lloc. Enhorabona Meri !
De tornada, parem a un xino a fer uns entrepans de pà recalentat, sense formatge i unes patates radioactives amb salsa "nopreguntis", però que van entrar de meravella. Això sí amb una bona dosi coca-cola fresca. Quina sed!!!

No hay comentarios: