lunes, 16 de marzo de 2009

L'experiència del nostre AEE

El Raid va començar el dissabte 7 de març de 2009 a les 9 del matí amb una orientació urbana per la localitat de Cambrils on tots els equips arribaren molt igualats a la finalització d’aquest sector per agafar les BTTs o remuntar la riera de Riudoms fins a la població de Botarell on començà el tercer sector amb un Trekking de fort desnivell.

Al inici d’aquest sector, l’equip Vilanoví, format per Uxue Fraile, Pedro Amo y Joaquín del Río, encapçalava la competició amb la resta d’equips molt a prop.

Finalitzat el tram de Trekking vam tornar a agafar les BTTs fins al Monestir de San Miquel d’Escornalbou, on havíem de realitzar una prova especial de ràpel on l’equip encara en primera posició va tenir dificultats de trobar. Novament amb BTTs, continuà l’orientació fins al poble de l’Argentera on iniciava un sector d’uns 6km de patins amb un fort desnivell positiu i un asfalt en molt mal estat que sense l’ús de pals va fer la progressió molt difícil.

Desprès dels patins s’iniciava el sector més dur de tot el raid amb un Trekking i una orientació camp a través amb una vegetació que feia molt difícil la progressió. El trekking finalitzava novament a L’Argentera on agafavem novament les BTTs. El mapa ens portava llavors fins a la localitat de Riudecanyes i novament a Cambrils, on l’hora de tancament del raid eren les 20:00h. Dels equips participants, únicament el nostre equip va completar la totalitat del raid en el temps proporcionat per l’organització amb un recorregut de 104km de recorregut i molt de vent que provocà l’anulació de la prova de caiac.

Amb aquesta primera posició al primer raid, l’equip vilanoví encapçala la classificació de la Copa Catalana de Raids 2009.


No hay comentarios: